healing

Healing

Healing är en behandlingsform som hjälper dig att balansera din energi, öka blodgenomströmningen och aktiverar din kropps egen självläkningsförmåga.


Det kan bland annat hjälpa dig att lösa upp fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga blockeringar. Det är ett bra komplement till stresshantering och din personliga utveckling.


Effektiv metod


Healing kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera. Forskning visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang.


Healingsessionen


Under healingsessionen ligger du fullt påklädd på behandlingsbänken, under en skön filt, till toner av lugn musik, medan jag håller händerna på eller över din kropp, beröringen frigör även oxytocin och endorfiner som är smärtlindrande.


Det är väldigt olika från person till person hur det känns att få healing, och det beror också på vad du behöver bäst just nu för att må bättre. De flesta känner lugn och harmoni och får förnyad energi samtidigt som du ger dig själv en chans att påminna kroppen om hur det känns att verkligen vara avslappnad och omhändertagen, energin går alltid till det ställe där den behövs som bäst och alla har nytta av det!


Olika former av healing


De healingformer som jag praktiserar är Reiki samt Spirituell healing. Kontakta mig om du vill veta mer om healingformerna.


Boka tid


Träffa mig fysiskt i Borås eller digitalt via Zoom.