Coaching

Coaching

Coaching handlar om att jag som livscoach vill hjälpa dig hitta hem, hem till dig själv, ditt sanna, högsta och autentiska jag. 


Du har redan alla svar du behöver inom dig, men ibland kan det vara svårt att själv hitta dem, ändra fokus, eller till och med en meningsfullhet och glädje med livet. I ett samtal med mig som livscoach, som ställer frågor, ger nya infallsvinklar, stöttar och håller, kan vi tillsammans medvetengöra de hinder, tankar och beteenden som finns och hitta tillbaka till just din sanna, högsta potential. 


Livscoach


Som coach är det min uppgift att arbeta från nuläget och framåt. 

Det finns alltid en eller flera orsaker bakom dina blockeringar/problem. 

Genom att landa i nuet, i ditt hjärta, får du tillgång till de blockerade känslor och trauman som skapats över tid. Att identifiera och låta dem läka från insidan och ut är avgörande för att få långsiktig läkning och balans i livet.


Min resa


Jag själv gick vilse när jag satte andras behov framför mina egna under alltför lång tid. Vilsenheten visades sig i form av lågt egenvärde och självkärlek, känslan att inte vara bra nog, blockerad känslomässigt och med en borttappad glädje och entusiasm. Läs gärna mer om mig och min resa.


Inom mig fann jag min livskraft, mitt ljus, mitt autentiska jag - låt mig få guida DIG att hitta tillbaka till dig, till att se möjligheter, till ditt livssyfte.


Boka tid för coaching


Träffa mig fysiskt i Borås eller digitalt via Zoom.

Är du nyfiken på om coaching är något för dig?

 Jag erbjuder ett start up-samtal på 20 minuter, helt kostnadsfritt,
för dig som är intresserad av att veta mer hur jag kan hjälpa dig.